Jornades tècniques de maneig i fertilització de pastures

15 de febrer de 2019

El proper dimecres 20 de febrer es celebrarà a l’Ajuntament de la Vall de Bianya una Jornada Tècnica que porta per nom Maneig i fertilització de pastures, de la qual SIGMA n’és coorganitzador.

El desenvolupament i les característiques de les pastures depenen de condicions ambientals, com la climatologia o el sòl on estan implantades, però també depenen de quin maneig s’hi aplica o de com es fertilitzen. Així doncs, tant el maneig com la fertilització són les principals eines de què disposem per mantenir-les en un bon estat, tant des del punt de vista productiu i de qualitat del farratge, com també des del punt de vista ecològic.

En la jornada d’enguany es presentarà informació pràctica i fàcilment aplicable en aquest context. La part central consistirà en l’aportació d’informació per part de tècnics d’Arvalis, un centre francès amb una àmplia experiència en la recerca i la transferència d’informació aplicada en l’àmbit de les pastures. A més, també es presentaran els aspectes que recollirà la nova normativa sobre fertilització del sòl i ús de les dejeccions ramaderes en relació amb pastures.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s contactant amb la Sra. Eva Calm Tel.: 972 264 666 – A/e: eva.calmp@gencat.cat

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: http://ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt