Nou taller de reparació de bicicletes

26 de febrer de 2019

Del 17 al 25 de novembre del 2018 es va celebrar la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Dins aquesta setmana, el Consell Comarcal de la Garrotxa, a través dels serveis tècnics dels SIGMA, va organitzar una sèrie de tallers en escoles i instituts de la comarca, on es va ensenyar a infants i joves a reparar les seves bicicletes, remarcant la importància de reduir la generació de residus i reutilitzar productes i materials.

Ahir dilluns 25 de febrer es va tancar l’activitat iniciada el mes de novembre, amb la realització del taller a 53 alumnes de 6è curs de l’Escola Pia. Aquest centre també és escola verda i per aquesta raó ha volgut participar també de la iniciativa. En total, al tancament de l’activitat són 175 els alumnes que han participat de les activitats de prevenció de residus als centres educatius, a més de les 50 persones que van gaudir al mes de novembre de l’activitat que es va realitzar a la Plaça Major d’Olot.

El taller d’aquest dilluns l’han impartit alumnes i professors del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de “Conducció d’activitats físicoesportives en el medi natural” de l’Escola Pia d’Olot. Des del Consell Comarcal de la Garrotxa ja es treballa per donar continuïtat a aquestes activitats pedagògiques de foment del reciclatge i reutilització de bens, que són la base per educar als més joves en la protecció del medi ambient.