Campanya d’identificació i esterilització d’animals de companyia

8 de febrer de 2019

Per vuitè any consecutiu, la Fundació FADDA (Fundació per l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals) promou la campanya ”Sóc responsable” d’esterilització i/o identificació d’animals de companyia (gossos, gats i fures). 

La campanya, que estarà en vigor entre els dies 5 de febrer i 3 de maig de 2019, consisteix en facilitar la identificació i/o esterilització dels animals de companyia oferint preus reduïts a través de veterinaris adherits. 

Centres veterinaris de tot Catalunya opten lliurement per unir-se a aquesta campanya i oferir preus avantatjosos en l’esterilització i la identificació a través de microxip d’aquests animals. Al mateix web de la campanya i a través d’un cercador es poden trobar els professionals adherits a tota Catalunya. 

Cal recordar l’obligació legal dels propietaris d’identificar i registrar al cens municipal el seu animal de companyia i que amb el control de la natalitat mitjançant l’esterilització s’eviten naixements no desitjats i els possibles abandonaments.

Per a més informació, podeu consultar el web: http://socresponsable.org/