Activitat de descoberta de flora a la Moixina

18 de maig de 2023

El proper dissabte 27 de maig es durà a terme a Olot una activitat una de descoberta de flora als excepcionals paratges de la Moixina. El lloc de trobada serà l’aparcament exterior del Restaurant de la Moixina a les 9:00 hores. La sortida és oberta a tothom i no cal inscripció prèvia.

La Moixina i el Parc Nou d’Olot són uns espais amb uns valors patrimonials excepcionals, tant des del punt de vista ecològic, com pel seu ús social i cultural.

En resposta a l’elevadíssim interès de la zona, l’any 2015 es va iniciar el projecte Catàleg de biodiversitat dels paratges de la Moixina i del Parc Nou per inventariar-ne la diversitat biològica d’aquests espais i així contribuir a la seva conservació i promoció.

Durant aquest 2023 es vol completar el Catàleg i s’ha previst aquesta sortida matinal per descobrir l’enorme varietat de plantes que viuen en aquesta zona humida, incloses diverses espècies protegides. Es una bona oportunitat per fotografiar-les.

aquest és un projecte promogut pel Consorci SIGMA, l’Ajuntament d’Olot i el Parc Natura de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Accés a la web del Catàleg: http://biodiversitatmoixinaparcnou.consorcisigma.org/