Jornada tècnica sobre arboricultura urbana

15 de novembre de 2021

Amb el nom “l’arboricultura urbana, una professió de futur”, el proper dilluns 29 d’octubre es durà a terme, en línia, una nova jornada tècnica sobre arboricultura urbana.

El Consorci de Medi Ambient i Salut Pública, SIGMA, juntament amb l’Institut La Garrotxa col·laboren en la organització de les jornades, que ha anat a càrrec del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot.

En els últims anys l’arboricultura urbana ha tingut un desenvolupa- ment mot ràpid, passant en poc temps d’una gestió poc específica en relació a l’arbrat, a una necessitat de gestionar l’arbrat urbà de forma multidisciplinar, tenint en compte el disseny, la gestió o el manteniment, entre d’altres, d’aquest arbrat com un element diferenciador de la infraestructura urbana.

Davant d’aquesta nova visió, els municipis es troben amb una manca de professionals formats i titulats en aquesta matèria, a diferència d’altres punts d’Europa i d’Amèrica del Nord, on ja fa temps que existeixen professionals titulats per desenvolupar aquestes tasques.

Inscripcions:

A través del portal de RuralCat, AQUÍ

Per a més informació: Fundació d’Estudis Superiors d’Olot fes@olot.cat – 972 262 128