El Consorci SIGMA estrena nou web

22 de desembre de 2016

El Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa – SIGMA ha estrenat aquesta setmana un nou web molt més visual i intuïtiu, amb la voluntat de posar a l’abast dels ciutadans de la comarca una eina útil en l’àmbit del medi ambient i la salut pública.

Aquest nou web renova el disseny del que es va crear l’any 2005 i aporta una millor navegabilitat a l’usuari, així com millores d’accessibilitat i transparència. Una altra novetat destacable és el disseny responsiu del web, que adapta la seva estructura als diferents suports mòbils com ara telèfons o tauletes.

El Consorci SIGMA impulsa aquest nou web perquè esdevingui una plataforma de difusió, de manera senzilla i entenedora, de les tasques que realitza l’ens en relació a la gestió del medi ambient i la salut pública a la ciutat d’Olot i a la comarca de la Garrotxa. A més, el web facilita als ciutadans la gestió d’alguns tràmits relacionats amb els serveis que presta el Consorci com, per exemple, atorgar permisos d’entrada al dipòsit controlat de residus o donar-se d’alta al Registre Municipal d’Establiments Alimentaris.

A la pàgina d’inici, el web compta amb un espai dedicat a notícies i comunicacions d’interès per als ciutadans, que recollirà les actuacions més destacades que desenvolupi el consorci. Així, a partir d’ara, la informació al voltant del reciclatge, les activitats econòmiques, la gestió de permisos o la tinença d’animals de companyia, per posar alguns exemples, serà més accessible i directa a través del web consorcisigma.org.