Servei de voluminosos

El  servei recollida de voluminosos està dissenyat per a millorar i facilitar el reciclatge i la correcta gestió de les andròmines i materials voluminosos produïts pels particulars a la comarca de la Garrotxa. Poden utilitzar aquest servei tots els ciutadans de la comarca que tinguin necessitat de desfer-se de materials voluminosos en petites quantitats i que ho sol·licitin prèviament al seu Ajuntament. Els residus que SI es poden recollir amb aquest servei són:

  • Material voluminós de difícil transport per part dels particulars: mobles, electrodomèstics i trastos vells entre d’altres.
  • Objectes domèstics que pel seu pes o volum no poden accedir als serveis de recollida a través de contenidors.

El servei de recollida de voluminosos NO es fa càrrec de:

  • No es recolliran materials voluminosos de procedència industrial, comercial o de petits tallers.
  • No es recolliran materials voluminosos produïts per particulars que suposin la neteja o desembaràs de locals o cases.
  • No es recolliran materials que no són voluminosos ni de difícil transport, ni materials petits ni líquids.
  • No es recolliran deixalles com runes o residus especials domèstics (fluorescents, pneumàtics, bateries, piles, pintures, dissolvents, olis, medicaments, etc.) que cal dur a la deixalleria.
  • No es recolliran deixalles que es pugin dipositar en els contenidors de la via pública, de rebuig o de selectiva.

Cal trucar a l’Ajuntament abans de deixar els residus al carrer, per tal que et facilitin un dia i una hora per a la recollida. Si ets d’Olot has de trucar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), al telèfon 972279101. El seu horari és de dilluns a dijous de 8 del matí a les 6 de la tarda i el divendres de 8 del matí a 3/4 de 3 del migdia. Ajuntament d’Olot.

Per la resta de municipis de la Garrotxa, cal posar-se en contacte amb el propi ajuntament. Contacte ajuntaments de la Garrotxa