Olot renova les 4 Flors d’Honor per l’enjardinament i millora d’espais verds

Olot viles florides 4 flors d'honor 2018
8 d'octubre de 2018

Olot és un dels dotze municipis de Catalunya amb la màxima distinció a Viles Florides. Amb Almacelles (Segrià), Bagergue (Val d’Aran), Cardedeu (Vallès Oriental), Figueres (Alt Empordà), Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Lloret de Mar (Selva), Malgrat de Mar (Maresme), Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Sant Cugat (Vallès Occidental), Sant Hilari Sacalm (Selva) i Vila-seca (Tarragonès) encapçalen amb quatre Flors d’Honor el rànquing del projecte Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), i que reconeix els municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Els reconeixements anuals del moviment Viles Florides van ser lliurats en el transcurs de la gala Flors d’Honor, celebrada el passat 5 d’octubre al Castell de Vila-seca. Va presidir l’acte la consellera d’Agricultura, Ramaderia Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i va comptar amb la presència de l’alcaldessa en funcions del municipi, Manuela Moya, i del president de la CHOC, entitat impulsora de Viles Florides, Sito Vilarrubla. També va aplegar les màximes autoritats dels 130 municipis participants en aquesta setena edició de Viles Florides.

L’acte, que va reunir més de 300 persones,  ha servit també per premiar aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, han estat un exemple a seguir. En aquest marc, la Rotonda Cremallera de Figueres ha rebut el Premi a la Millor Rotonda de Catalunya i el Col·lectiu de Veïns de Vilac el reconeixement a la Millor Participació Ciutadana.

Vols saber les Flors d’Honor que ha rebut cada municipi? Consulta les Flors d’Honor 2018